Colofon

Gegevens conform § 5 TMG:
Lasertechnik Geinitz GmbH
Lierfeldstraße 49
45326 Essen

Vertegenwoordigd door:
CEO David Geinitz

Contact:
Telefoon: +49 (0) 201 / 319 193 88
E-mail: info@gs-laser.eu

Geregistreerd bij:
Kantongerecht Essen
HRB 28680

Omzetbelasting:
Identificatienummer omzetbelasting conform § 27 a van de Wet op de omzetbelasting (Umsatzsteuergesetz):
DE314947723

Aansprakelijkheid voor inhoud
Als dienstverlener zijn wij conform § 7 lid 1 TMG volgens de algemene wetten verantwoordelijk voor de eigen inhoud op deze pagina’s. Conform §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om overgedragen of opgeslagen externe informatie te bewaken of om de omstandigheden te onderzoeken die naar een onwettige handeling verwijzen. Verplichtingen voor de verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onverminderd van kracht. Een betreffende dergelijke aansprakelijkheid is echter pas mogelijk op het moment dat we schriftelijk in kennis worden gesteld van een tijdstip van de kennis over een concrete rechtsovertreding mogelijk. Als betreffende rechtsovertredingen bekend worden gemaakt en grondig bevonden worden, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Ons aanbod omvat links naar externe websites van externe partijen. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud van hun pagina’s. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud ook geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gekoppelde pagina’s is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gekoppelde pagina’s werden ten tijde van de koppeling op mogelijke rechtsovertredingen gecontroleerd. Inhoud die in strijd zou zijn met de wet, was op het tijdstip van de koppeling niet bekend. herkenbaar. Een permanente, inhoudelijke controle van de gekoppelde pagina’s is echter zonder concreet aanknopingspunt met concrete aanwijzingen aangaande een mogelijke wetsovertreding niet billijk uitvoerbaar. Als wetsovertredingen bekend worden, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht
De door de exploitant van de pagina’s opgestelde inhoud en bewerkingen op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elk soort verkoop buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur resp. opsteller noodzakelijk. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn voor privé-, niet-commercieel gebruik toegestaan. Voor zover de exploitant de inhoud van deze pagina niet heeft opgesteld, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Als u desondanks een schending van het auteursrecht opmerkt, verzoeken wij u om ons daarop te wijzen. Als wetsovertredingen bekend worden, zullen wij een dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Beslechting van geschillen
Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan de beslechtingsprocedure van een consumentenbond.

Bron: e-recht24.de